4×4
Image default
Crossover Green Stiri

MG Marvel R – un nou SUV electric pentru europeni

MG Marvel R este un nou SUV complet electric (BEV) gândit pentru europeni. Deși va fi produs în Regatul Unit, compania nu are nicio intenția de a-l comercializa în țara insulară.

MG Marvel R ar urma să se lupte într-un segment aglomerat cu Hyundai Kona și Kia e-Niro. Deși constructorul auto îl numește SUV, automobilul este în realitate un crossover.

Conform informațiilor publicare de MG, Marvel R ar urma să aibă o autonomie de aproximativ 400 de km în regim WLTP. Cifrele sunt destul de bune, având în vedere ca majoritatea noilor apariții din segment oferă de la 150 de km până la maximum 350 de km autonomie reală.

MG Marvel R are 4,67 m lungime, 1,91 m lățime și 1,61 m înălțime. Acesta, așadar, este mai mare decât Kona. Ampatamentul de 2,8 metri rămâne o dovadă clară că acest vehicul s-ar putea dovedi a fi potrivit pentru cei care vor propulsie fără emisii și spațiu interior decent.

Portbagajul oferă 357 de litri de spațiu, așadar nu vine cu nimic special față de competitori. Cu bancheta spate rabatată, ajunge la 1.396 litri.

MG Marvel R – tracțiune spate sau integrală

MG a anunța deja că Marvel R va fi disponibil în două variante: una cu două motoare electrice pe puntea spate și o alta cu trei motoare, unul fiind amplasat pe puntea față. În varianta cu trei propulsoare, Marvel R va avea și tracțiune integrală.

Varianta cu tracțiune 4×4 va oferi 288 de CP și 665 Nm și va atinge 100 de km/h în 4,9 secunde. Mașina va fi limitată la 201 km/h.

MG Marvel R se va putea încărca de la 0% până la 80% în doar 30 de minute, la o stație fast charge.

Clienții vor beneficia de ecrane cu capacitate touch, un ecosistem care să garanteze accesul la serviciile care contează și un interior configurabil pentru mai multe tipuri de preferințe.

Noul automobil va fi disponibil începând cu luna mai.

MG este deținut de SAIC Motor, cel mai mare producător de autovehicule din China.

Related posts

Ford Puma facelift: interior nou și tehnologii avansate de conducere și asistență

Mihai Morcovescu

UE, pregatita pentru independenta in sectorul bateriilor pentru EV-uri

Florin Amariei

Ford a dezvăluit noul model electric E-Tourneo Courier, care va fi produs la Craiova începând cu 2024

Mihai Morcovescu

Leave a Comment