4×4
Image default
Stiri SUV

Mazda CX-5 primește un facelift pentru 2022

Un SUV preferat de mulți români, Mazda CX-5, a intrat sub revizie în laboratoarele constructorului auto și vom primi o variantă îmbunătățită. Schimbările utile sunt regăsite atât la exterior, cât și interior. În plus, Mazda aduce tehnologii noi!

Mazda CX-5 în varianta facelift va putea fi cumpărată de români în curând, având în vedere că primele modele vor fi livrate clienților europeni începând cu prima parte a anului 2022. În funcție de evoluțiile lanțurilor de aprovizionare, primele livrări vor putea fi făcute chiar până la sfârșit de februarie 2022.

CX-5 2022 conține Mazda Intelligent Drive select (Mi-Drive), care îi permite șoferului să selecteze cel mai potrivit mod de a conduce printr-o singură atingere a unui comutator. Unele categorii de modele echipate cu i-Activ AWD beneficiază în continuare de un mod Off-Road, care face ca experiența de condus să se simtă mai naturală pe suprafețele neuniforme și alunecoase.

Ultima generație din arhitectura Skyactiv-Vehicle de la Mazda a fost aplicată acum modelului Mazda CX-5 2022, dezvoltând în continuare caroseria, suspensia și scaunele pentru a spori confortul din timpul condusului și a reduce oboseala. Zgomotul de rulare a fost, de asemenea, redus, în special atunci când se circulă pe suprafețe aspre, cum ar fi pietrișul.

Partea din față a modelului CX-5 2022 prezintă o grilă și aripă specifică Mazda mai puternic evidențiate și cu un aspect tridimensional mai pronunțat. Atât farurile, cât și stopurile au fost, de asemenea, restilizate și s-a adăugat o nouă culoare exterioară, Zircon Sand. Cele trei niveluri de echipare sunt: Newground, Homura și Takumi Plus.

Interiorul modelului CX-5 2022 conține acum o stație de încărcare wireless de tip Qi pentru telefoane mobile în consola centrală. Podeaua portbagajului, alcătuită din două piese reversibile, și bara de protecție spate sunt la același nivel pentru a facilita încărcarea și pentru a oferi un volum superior. Modelele Newground au, de asemenea, o pardoseală de portbagaj cu o parte rezistentă la apă pentru articolele umede sau murdare.

Gama actualizată de sisteme de siguranță i-Activsense a Mazda CX-5 include acum și Cruise Traffic Support (CTS). CTS ajută la reducerea oboselii șoferului asistând la accelerație, pedala de frână și direcționării volanului atunci când vehiculul este blocat în trafic. În cele din urmă, farurile LED adaptive (ALH) din față au evoluat pentru a oferi un control mai fin asupra distribuției luminii.

Related posts

Mercedes-Benz EQT, un nou concept complet electric

Florin Amariei

LG Electronics devine producător de stații de încărcare pentru mașinile electrice

Mihai Morcovescu

Ford Ranger 2022 va fi un F-150 mai mic

Florin Amariei

Leave a Comment