4×4
Image default
Stiri SUV

Kia Sportage 2022 – mutare dinamică înspre nou

Kia a dezvăluit imaginile cu noul Sportage 2022, iar deja putem observa că noul SUV a fost pregătit pentru a atrage clienții.

UPDATE 9.6.2021 – Kia Romania a furnizat o serie de clarificări importante.

Imaginile cu noua Kia Sportage sunt exclusive pentru regiunea asiatică si cea nord-americana, întrucât Europa va primi un automobil cu totul diferit pe care îl vom descoperi pentru prima dată de-abia în septembrie 2021.

Există posibilitatea ca cele două modele, european și asiatic/nord-american, să aibă câteva trăsături similare, însă nu vom ști până în toamnă cu certitudine exact ceeea ni se pregătește.

INFORMATII INIȚIALE

Partea din față a noului Sportage creează un impact instantaneu și prezintă o reală declarație cu privire la ambițiile de proiectare ale constructorului auto. Grafica tehnică reunește principalele caracteristici frontale ale noului Sportage, creând un volum frontal impunător. Grila alungită leagă grila modernă semnată Kia Tiger Nose – care acționează ca punct focal vizual al mașinii – cu DRL-urile (lămpile de funcționare diurne) în formă de bumerang în stil futurist.

Kia Sportage 2022 vine, în premieră pentru acest automobil, cu aceperiș negru opțional.

În spate, noul Sportage își menține prezența puternică pe drum cu umerii săi puternici și largi, permițând SUV-ului să personifice rezistența și stabilitatea. Lămpile din spate sunt conectate printr-un design orizontal subțire, oferind noului Sportage o impresie de mărime largă din spate.

Interiorul lui Sportage 2022 vine cu un afișaj curbat integrat sculptat cu un tampon subțire cu ecran tactil și orificii de aerisire fin detaliate care formează nucleul cabinei. Îmbunătățind și mai mult confortul pasagerilor, în partea din spate a șoferului și a scaunelor pasagerului din față sunt integrate modele de tip cuier în interiorul tetierelor subțiri, permițând îmbrăcămintea și gențile de mână să fie ușor și convenabil fixate la locul lor.

Pentru prima dată în istoria Sportage, un model mai îndrăzneț a fost conceput special pentru a transmite un caracter mai încrezător, viguros și versatil. Noul Sportage X-Line are o bară de protecție unică, prag lateral și suport de acoperiș curbat.

Related posts

KIA EV9 GT va oferi „o putere enormă” și va atinge 100 km/h în mai puțin de 4 secunde

Mihai Morcovescu

Recordul stabilit de Urus pe gheață, oficial înregistrat

Florin Amariei

Enel: Trebuie un acord pentru oprirea extracției de petrol

Florin Amariei

Leave a Comment