4×4
Image default
Green Stiri

Engie EPS și Stellantis formează competitorul pentru Tesla Superchargers

Engie EPS și grupul Stellantis investesc într-o nouă companie care va fi de facto competitorul pentru Tesla Superchargers în Europa.

Conform informațiilor furnizate 4×4.ro, nou înființata companie va purta numele de Free2Move eSolutions. Chiar dacă e puțin mai complicat decât Tesla Superchargers, Renovatio sau Ionity, aceasta se va adresa atât clienților persoane fizice, cât și afacerilor.

Free2Move eSolutions ar urma să completeze portofoliul curent al Free2Move, înființată încă din 2016, și va oferi mai multe soluții pentru mobilitate electrică precum infrastructură de încărcare, abonamente pentru încărcat acasă sau în public, management de baterii și servicii avansate precum vehicle-to-grid (V2G).

Finalizarea tuturor tranzacțiilor și obținerea acordurilor necesare va mai dura, așadar Stellantis și Engie EPS anunță că Free2Move eSolutions va fi operațională din a doua parte a anului 2021.

Related posts

VW ID.4, printre mașinile care au terminat NORRA 1000

Florin Amariei

Fiat publică noi imagini cu viitorul 600e și anunță că renunță definitiv la culoarea gri (cu video)

Mihai Morcovescu

Intel Mobileye și Udelv, echipă pentru livrări autonome

Florin Amariei

1 comment

Engie EPS și Stellantis formează Free2Move eSolutions April 1, 2021 at 10:51 pm

[…] informațiilor furnizate de 4×4.ro, nou înființata companie va purta numele de Free2Move eSolutions. Chiar dacă e puțin mai […]

Reply

Leave a Comment