4×4
Image default
Green Stiri

Engie EPS și Stellantis formează competitorul pentru Tesla Superchargers

Engie EPS și grupul Stellantis investesc într-o nouă companie care va fi de facto competitorul pentru Tesla Superchargers în Europa.

Conform informațiilor furnizate 4×4.ro, nou înființata companie va purta numele de Free2Move eSolutions. Chiar dacă e puțin mai complicat decât Tesla Superchargers, Renovatio sau Ionity, aceasta se va adresa atât clienților persoane fizice, cât și afacerilor.

Free2Move eSolutions ar urma să completeze portofoliul curent al Free2Move, înființată încă din 2016, și va oferi mai multe soluții pentru mobilitate electrică precum infrastructură de încărcare, abonamente pentru încărcat acasă sau în public, management de baterii și servicii avansate precum vehicle-to-grid (V2G).

Finalizarea tuturor tranzacțiilor și obținerea acordurilor necesare va mai dura, așadar Stellantis și Engie EPS anunță că Free2Move eSolutions va fi operațională din a doua parte a anului 2021.

Related posts

Rabla Clasic și Rabla Plus, modificate. Majorări pentru toate voucherele

Florin Amariei

Dacia Spring – prețuri oficiale pentru „cel mai ieftin EV”

Florin Amariei

Rivian, un alt rival al Tesla, vrea să intre la bursă

Florin Amariei

1 comment

Engie EPS și Stellantis formează Free2Move eSolutions April 1, 2021 at 10:51 pm

[…] informațiilor furnizate de 4×4.ro, nou înființata companie va purta numele de Free2Move eSolutions. Chiar dacă e puțin mai […]

Reply

Leave a Comment