4×4
Image default
Stiri SUV

Dacia Duster 2024: noi imagini cu cea de-a treia generație a SUV-ului românesc

Dacia se pregătește de lansarea celei de-a treia generații Duster, iar în ultimele săptămâni pe internet au apărut din ce în ce mai multe imagini-spion realizate în timpul testelor care au loc pe șoselele din Europa.

În cele mai recente dintre acestea SUV-ul românesc a fost surprins cu mai puțin camuflaj ca înainte. Noua iterație Duster va intra în producție în 2024, la uzina de la Mioveni.

Noua Dacia Duster va avea faruri și stopuri noi

Dacia

În luna martie, oficialii Dacia anunțau în mod oficial că noua generație Duster va intra în producție în cursul anului viitor, la uzina de la Mioveni.

În ultimele săptămâni, au fost surprinse în teste o serie de prototipuri. Cele mai noi poze-spion ne dezvăluie un astfel de vehicul acoperit cu mai puțin camuflaj.

Astfel, se pot observa noile blocuri optice frontale și o grilă mai subțire care integrează o bandă LED. De asemenea, spoilerul găzduiește prize de aer verticale.

La spate putem vedea noua formă a lunetei și un eleron supradimensionat, montat pe plafon. De asemenea, noul SUV autohton va avea noi mânere pentru uși, precum și bare de acoperiș carcase ale oglinzilor restilizate. Unele dintre aceste detalii estetice sunt preluate, într-un fel sau altul, de pe conceptul Bigster.

Din punct de vedere tehnic, știm deja că noua Dacia Duster va fi dezvoltată pe platforma CMF-B. Gama de motorizări va conține unități termice pe benzină, în timp ce versiunile diesel ar putea dispărea.

Totodată, este foarte posibil să fie introdusă o versiune plug-in hybrid. Aceste informații nu au fost confirmate încă de reprezentanții Dacia.

Cum spuneam, noul Duster va intra în producția de serie în 2024. Imaginile-spion pot fi văzute AICI.

Sursa: Carscoops

Related posts

KIA prezintă noul concept EV3, care prefigurează un viitor SUV compact electric

Mihai Morcovescu

Peste 18.000 de angajați Daimler vor lucra cu normă redusă

Florin Amariei

Lynk&Co inovează pentru europeni. Va organiza teste auto virtuale cu noul 01

Florin Amariei

Leave a Comment