4×4
Image default
Off-roader Stiri

Hyundai a transformat noul Tucson în pick-up și i-a pus numele Santa Cruz

Constructorul auto sud-coreean oferă americanilor noul Tucson în formă de pick-up, dar sub numele de Santa Cruz. Și nu-i nimic rău în asta! Din contră, credem c-ar trebui să ajungă și-n Europa.

La început de 2015, Hyundai prezenta conceptul Santa Cruz care avea două portiere normale, două portiere suicide și un design futurist care apela în primul rând la dorința celor tineri de a primi un produs altfel.

Acesta avea, acum 5 ani, un motor de 2 litri turbo sub capotă care oferea 190 de CP și angrena toate roțile în mișcare. Mai mult, aspectul său exterior era de invidiat.

Șase ani mai târziu, Hyundai le oferă americanilor în premieră noul Santa Cruz. Modelul de serie este desprins din designul folosit pentru noul Tucson și vine cu un propulsor de 2,5 litri turbo și tracțiune integrală. Acesta va fi construit în SUA, mai exact în Montgomery, Alabama.

Denumit de producător ca fiind un „Sport Adventure Vehicle”, Hyundai Santa Cruz ar urma să ofere varianta ideală de achiziție pentru stilul de viață al americanilor. Modelul promite că va fi capabil de folosirea facilă în mediul urban, va fi pretabil pentru activități legate de muncă, suficient de spațios pentru familii sau transport de diverse obiecte și chiar eficient la capitolul consum.

Suplimentar, automobilul va împacheta un ansamblu de tehnologii utile pentru toate aspectele utilizării acestuia.

Hyundai Santa Cruz va fi disponibil începând cu vara lui 2021.

Related posts

Ghid Off Road pentru incepatori. Tot ce trebuie sa stii

Florin Amariei

Legendarul model Opel Frontera ar putea fi reînviat sub forma unui SUV compact

Mihai Morcovescu

EV6 – primul BEV al Kia. Crossover modern cu forme futuriste

Florin Amariei

1 comment

Ford are o nouă camionetă - 4x4 June 7, 2021 at 8:31 pm

[…] Ford Maverick ar urma să se confrunte pe piață cu Hyundai Santa Cruz. […]

Reply

Leave a Comment