4×4
Image default
Green Stiri

Airspeeder – curse oficiale cu mașini zburătoare

Alauda, o companie eVTOL a anunțat prima competiție pentru mașinile zburătoare. Va începe chiar în acest an, în ciuda pandemiei și a restricțiilor aferente.

Alauda a anunțat recent recrutări din rândul celor de la Boeing, McLaren, JLR și Renault F1, așadar echipa aflată sub auspiciul eVTOL este determinată ca Airspeeder să fie competiția de pionierat în acest domeniu al mobilității.

eVTOL este acronimul utilizat pentru „electric Vertical Takeoff Landing” și descrie un tip de aeronavă care seamănă cu elicopterul, dar care este mai eficient și mult mai silențios. Aceste două caracteristici îl fac mai practic pentru zonele urbane.

Conform unor surse din SUA, Alauda este un start-up din Australia. A fost înființată în 2015 și are deja sprijinul DHL pentru logistică.

Expertiza noilor angajări va fi folositoare pentru a transforma Airspeeder în realitate. Organizatorul principal va fi Judith Griggs, persoană implicată anterior în Formula 1 timp de 27 de ani.

Alauda argumentează ca Airspeeder va ajuta la dezvoltarea rapidă și concretă a…

Vezi știrea completă pe AutoPRO.ro!

Related posts

Intel Mobileye și Udelv, echipă pentru livrări autonome

Florin Amariei

Peugeot 208 pune capăt dominației de 14 ani a lui VW Golf în topul celor mai vândute mașini în Europa. Dacia Sandero și-a adjudecat argintul

Mihai Morcovescu

Noile uleiuri de transmisie Castrol TRANSMAX

Gabi Gogiu

Leave a Comment