4×4
Image default
Comment

Un nou produs media de excepție: „Piese și mașini- powered by AUTOpro”

O nouă emisiune a început la EUROPA FM. Este rodul colaborării dintre renumitul post de radio, cel mai ascultat radio privat în orașele României și AUTOpro, prima revistă modernă, autentică a României. Cei doi prezentatori, Radu Constantinescu și Dan Vardie ne garantează cea mai bună emisiune auto din FM-ul românesc.

„Mă bucur sincer că alături de Dan Vardie, Piese si Masini se transforma dintr-o rubrica de drive-test, într-o adevarată emisiune auto cu informatii quality, interviuri in exclusivitate cu personalitati din industria auto-motive, trenduri auto, teste și un pic mai multă incredere, culoare si buna dispozitie pentru ascultătorii noștrii, în această perioada destul de cenușie pe care o traversăm cu toții. Colaborarea cu AutoPro este un proiect pe care l-am inițiat impreuna cu Dan si in care cred foarte mult.” declară Radu Constantinescu, cunoscutul realizator al emisunii „Drum cu prioritate” la Europa FM.

„Este o bucurie să revin la Europa Fm și să realizez împreuna cu Radu o emisiune despre tot ce este relevant în industria auto de la noi și din lume. Ne propunem să discutăm despre cele 4 mega -tendințe din lumea automobilului – green, connected, autonomus și sharing- dar și despre cum românii înțeleg aceste tendințe. Cum se pliază –sau nu- pe aceste tendințe. Suntem primii care vor veni cu știri hot din acest univers și nu vom ierta nici un derapaj al oricărui producător. În fine, este o emisiune care se adresează oricărui conducător auto, indiferent că este femeie sau barbat. De altfel, în epoca actuală, tot mai multe automobile tind să devină „unisex”, mașinile electrice fiind cel mai bun exemplu.” a precizat Dan Vardie, Editorul AUTOpro și Fondatorul Juriului European AUTOBEST.

Emisiunea „Piese și mașini- powered by AUTOpro” este difuzată în fiecare sâmbătă începând cu ora 12:00, timp de de oră. Este o oră de drive time de weekend, urmărit de sute de mii de români.

„Le multumim celor care au facut posibilă această emisiune la Europa FM-cel mai ascultat radio privat din Romania în mediul urban.” au precizat Dan Vardie și Radu Constantinescu.

Aflăm, testăm, comentăm si ne bucuram de cea mai buna muzică de drum!

În fiecare sâmbată, la EuropaFM, de la ora 12.00!

Related posts

Finalistele ramase in cursa pentru premiul AUTOBEST 2021

Florin Amariei

Hackerii țintesc proprietarii de mașini noi

Florin Amariei

Cum functioneaza si ce face E-Active Body Control

Florin Amariei

Leave a Comment